Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner från ett löv II


Betraktar dig mellan nervtrådarna
som är kvar när vissnaden låter ljuset
sila mönsterskuggor mot din hud
en plötsligt fångad vision
om åldrandets skönhet.




Fri vers av _Mian_
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 13:36



Bookmark and Share


    Lillemor
Å vilken vision sedan!
Vackert
2007-10-23

  enkel
Åldrandets skönhet verifierad i diktens skönhet ... vackert, mycket så.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_