Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kär


Kanske är vi kära

Kanske bildar löven hjärtan under våra fötter
kanske faller regnet hårdar för oss
kanske väntade världen på att vi skulle enas

Vill du ska jag skriva tusentalssånger till din ära
för våren klev in med ditt leende
du behöver inte hålla hårt i tyglarna
för jag har redan fastnat i ditt hjärta

Kanske bosätter en fjäril sig på våra rader
när vi antecknar våra stunder
kanske blir vi ett och mättar lustens hunger
kanske har jag vaknat upp i en realistisk dröm
där du ligger vaken vid min sida



vill du kan jag sjunga för dig

men jag blir slagen av din överlägsenhet
inte för att det ger smärta
utan tvärtom misshandla mig med
dina kvaliteér
överfall mig
såsom dina ord överfaller mig

jag står på mina bara knän
obeväpnad och naken
jag är villig att offra mig för din vilja
men kanske,
kanske skjuter du inte.




Fri vers av Fantasioffer
Läst 610 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-21 21:30



Bookmark and Share


    Noyle
Åhåhåhå. Såhär ska äkta kärlek smaka.
2008-05-24

  aol
underbar
2008-02-10

  Stjärnregn
Underbar läsning som får mig att känna...

tack!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer