Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en sten

tiden
kommer att
flyta på
som vanligt

oavsett våra
handlingar

vi är ju
ändå bara
små kryp

på en sten
i universum




Fri vers av Anders P VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-04-29 09:41



Bookmark and Share


  KristinaE
och det gör den tiden - flyter på hela tiden
2005-04-29

  madinsane
små kryp på en sten..
ja, har jag inte känt mig liten förut, så kan jag garantera att jag gör det nu..
2005-04-29

  O_regelbunden
Satt faktiskt just o tänkte i dessa banor, den här passade mycket bra in just nu! Härligt skriven...
2005-04-29

  Pica pica
En vishetens dikt att återvända till, då sorger och bekymmer betynger livets dagar. Tack för ännu en pärla!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP