Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små skavanker

jag har gjort
mitt bästa för
att glömma

visst har minnet
bleknat men
bara tillräckligt för

att små skavanker
ska suddas ut




Fri vers av Anders P VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2005-04-29 10:42



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Bild av något/ någon som förskönas med tiden som går..
2005-04-29

  madinsane
det är skavankerna som suddas ut först..
tänk om det ändå kunde vara tvärtom!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP