Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödet


en oväntad dag
kan bli så mycket bättre
än en planerad




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-21 18:26



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så sant som det är sagt! ;D
2007-10-22

  Lena Krantz VIP
Yes, och fram för mer oplanerat
2007-10-22

  Elin?
de planerade blir ändå aldrig som planerat...
2007-10-22

  Fuyoh
Så är det nog...och tur är det väl att vi inte kan bestämma ALLT som händer...
2007-10-22

    *Zenobia*
dagen är alltid väntad...men ödet (människan) du möter kan vara oväntad....till det bättre...eller sämre...beroende på vilken slags människa du själv är...eller det öde (människa) du möter...
2007-10-22

  Jojo
och en väntad så mycket sämre än planerat

... tolkar det som att man borde fånga dagen och ögonblicken när de kommer och inte tro så mycket om hur det ska bli...
2007-10-22

  Helene Månsson
håller verkligen med dig! Härligt med sådana dagar! /Helene
2007-10-22

    Maria Malm
Absolut!
2007-10-21

  Ola Rydberg
Ja förstår precis
snyggt
2007-10-21

  Obnoxious
Varsågod :)
2007-10-21

    sunnanvind
Håller fullständigt med dig här!
2007-10-21

    snöö
Håller med just så kan det bli.
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP