Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Jag har alltid tänkt mig kärleken som plågsam
En lång, tung och vriden process
Som alltid, alltid bara slutar i katastrof
Med tårar
Med hukad rygg
Med krossat hjärta

Du därimot
Får mig att tro att kärleken faktiskt kan vara
Röd, fylld med hopp, underbar
En längtan efter någon
Att stäcka ut handen, att fånga
Att ta emot

Det finns någonting där inuti
I din kropp
I din själ
I ditt hjärta
Och jag kan inte sätta fingret på vad det är

Någonting så vacker
Så underbart
Så ärligt att jag saknar ord

Allting finns inuti dig
Och det är bara du som inte ser det




Fri vers av Anno
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-10-21 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno