Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta röran, här byggs det om...

Nej, jag känner att nu får det fan vara nog. Nu ska det bli ändring!

Fröken Anna Maria Cecilia, skärpning!
Väx upp! Ta dig i kragen!

Du kan inte hålla på såhär.

Inte konstigt att ingen orkar med dig,
när du håller på, på det där viset.

Om man leker med elden så bränner man sig,
det vet du väl?


Så jag tänker göra mitt val nu.
Vad som än händer så har jag i alla fall bestämt mig.
Tror jag i alla fall.

Jag tänker ligga bredvid och se på när du sliter ut mitt hjärta.
Jag tänker se på när du ler och när du har gjort det du ska med mig.
Jag tänker titta på när du försöker att pussla ihop bitarna,
av det som finns kvar.
Jag tänker till och med le, när du säger att du ger upp.
Jag tänker till och med låta dig gå.

Jag tänker inte bli rädd den här gången också, innan allting har börjat.
Jag tänker inte självmant se till att det här går åt skogen,
som alla andra förhållanden gör.

Jag tänker
Försöka

Bara för att du inte ska kunna säga att jag inte har försökt.




Fri vers av Anno
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-10-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno