Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus.

Jag kämpar
Det har pågått ett tag nu
Och snart tror jag

Att jag behöver en paus

Jag har slagit mig blodig
I alla slagsmål med demonerna
Jag har blivit blåmärkt i själen
Av änglar

Jag behöver nog en paus

Men jag har ingen som tar över
Kriget i min själ
När jag lägger mig ner
Och ger upp







Fri vers av Anno
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-10-21 22:26



Bookmark and Share


  J P VIP
Lyssna på låten Chock med Paus..
Den kommer du gilla..
Bra skrivet!
2007-10-30

    sleepwalking
jag blir som mållös och har
svårt att komma underfund med
vad jag ska skriva.
ändå kände jag att jag ville skriva
något.. otroligt välskrivet
och du målar upp en klar bild
som är skrämmade att se.

när du lägger dig och ger upp
vem tar över då, undrar du..
ge aldrig upp,
det är svaret på den frågan
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno