Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår, idag, i morgon

Igår var jag vingklippt
Mina ben var brutna
och min själ var svart som natten

Idag är mina vingar nästan hela
Mina ben snart färdigläkta
och min själ har endast en liten strimma grått

I morgon flyger jag fritt
Mina ben bär mig vart jag än vill färdas
och min själ är fylld av oändlighet




Fri vers av Blomster
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-21 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igår
Idag
Imorgon

Vackert,
ja t.om. en smart uppbygg dikt,
som många många kan känna
igen sig i, i sig egen livssituation
2008-09-24

  Fånga dagen
Den här var riktigt bra
Denna dikt inger hopp om att dom andra dagarna kan bli bättre
om inte gårdagen blev så eller dagen ida

mvh Anna-Karin
2008-08-25

  Bjarne Nordbö
Detta kallar jag ett lysande exempel på framåtanda och livstro. Bra.
2008-04-29

  Dude
Den här gillar jag. Ger förhoppningar om att en dag \"flyga fritt\".
2008-04-01

  Alexander Båsk Hellström
Vilken känsla:) en ängel i skriftlig text. meningen med livet, bygger på de som kommer
2008-02-14

  devilsangel
Härlig text! gör mig glad :))
2007-10-30

  Lyckohäxan Enediel
O yes!!! Så underbart det låter!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse