Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag klev av och lade mig bredvid

 

fortsatte älska

länge

 

i närheten av

 

dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-10-22 08:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sorglig.. och ändå inte. genialiskt.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma