Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In vivo

Jag är inte sjuk.
Två gånger i veckan i minst ett halvår
men om man fyra gånger i veckan varannan vecka då?

Jag är inte sjuk
jag bara är sån.




Fri vers av StGeorge
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 11:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Underbart skrivet om att försöka förklara sig..... vilket väl förmodligen egentligen är omöjligt...
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge