Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-08-28


Nässlor

Jag förstår inte
(vill inte)
förstår (mig) inte
i dig.

Du gör för ont, för djupt, för nära.




Fri vers av StGeorge
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge