Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver ingen sympati

Behöver inget sympati
jag håller inte på att dö
Behöver inga plåster
jag har inte blivit överkörd

Jag gav bara bort en del av mig
som jag nog aldrig får tillbaka




Fri vers av anniks
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-10-22 18:11



Bookmark and Share


  Tini Tut
Jo tror nog att lite kärlek hade hjälpt.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva