Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en bit av mig.

Det känns som att det enda jag gör är klagar,
lever mitt liv som vanligt och följer alla lagar.
Men det finns mer i mitt liv än bara sorg,
fast all glädje är instängd i min borg.

Ändå tror jag inte att folk vill läsa om min lycka,
då blir det ju så mycket svårare att synd om mig tycka.
Det känns bättre att läsa om när andra har det svårt,
då känns ens egna liv inte lika hårt.

Men jag kan berätta att även jag kan le,
det är bara för er att vilja se.
Till och med jag mår bra med mina vänner nära,
för utan dem är mina sorger för tunga att bära.

Jag kan också bli glad av en kyss,
och jag fick faktiskt en alldeles nyss.
så nu vet ni att jag kan må bra på jorden,
jag hoppas att ni tar till er de här orden...




Fri vers av Elin?
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig hyllning till livet, vännerna och glädjen!:)
2007-11-05

  Effell
\"Det känns bättre att läsa om när andra har det svårt,
då känns ens egna liv inte lika hårt.\"

Otäckt sant, det är ju så det är. När man själv har det tungt blir man inte alltid så upplyft av att läsa om andras stora lycka.
2007-10-27

  R-M
absolut!
vacker, glad liten dikt!
fint skrivet!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?