Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska!

Att älska…

Att älska någon
Är det bästa man kan göra.
Att älska någon
Så hjärtat värker varje gång han rör dig.
Att älska någon
Är gratis.
Att älska någon
Är underbart!




Fri vers av hjortfot
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 20:30



Bookmark and Share


  Dessie 35
Jaaa verkligen underbart,,
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot