Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamberat


Vill öppna grindar
mot nya fält

flambera avtrycken
av vita knogars längtan
på dörrkarmar

sätta upp en skrynklig lapp med ett rostigt häftstift
Jag går nu och jag har aldrig varit här
med en stor röd svidande punkt som avslut.

min existens bor i andra palats
dit jag skulle vilja ge er en bit av nyckeln
om ni bara en enda gång kastat
ord över relingar bortom disiplinens järnstaket.




Fri vers av _Mian_
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 21:31



Bookmark and Share


  Vind
Kom att tänka på Sara Lidmans klokskap i tanken om -ett annat vett, som inte tål bokstävernas slutsatser- som med din nyckel
2007-10-27

    Lillemor
\"Ord o inga visor\"
Så bra om längtans
kraft
2007-10-23

  Annmargreta
Tycker om din bild
tycker om texten!!!!!!!!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_