Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta Moody Blues jag var bara tvungen att sno titeln, dessutom ringer låten i huvudet.


NIGHTS IN WHITE SATIN

Nights in white satin...
över blommiga påslakan med
rött under
som blod
reflekterat i takets vita matta

Never reachin the end
kuddar och mjuka
tvättbjörnar
nersparkade
i tids stillastående

Letters been written
never meaning to send
droppar
ner mot mungipsgirighet
stödjer
händer mot stenvägg

Yes I love you........
Ropar genom
stenar och betong
bröst under lår
skälvande
och sprittande
och berget rister

Never reaching the end.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-22 23:13



Bookmark and Share


  Markattan
Skälvande sensuellt uppmålat. Snyggt.
2007-10-23

  Catrin
läckert att låta texten från låten följa din text... erotiskt laddat, mums : )
2007-10-23

  Inkarasilas
Aaaaaaaah skriver så jag suckar av, ja just det...
Perkele då, ojojoj.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth