Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsnöd

jag försöker leva
utan framgång
jag kämpar var dag
med nåt så enkelt
för andra så självklart
så lätt som att andas
det är som en andnöd
fast luften inte saknas
jag saknar gnistan
men inte viljan
jag lider av livsnöd
kom blås liv i min gnista
mun mot mun metoden
till min sargade själ




Fri vers av frostnypon
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-04-29 23:00



Bookmark and Share


    Mejja
Vemodig och sorgsen är orden. Livsnöd syns ju inte utanpå... svårt få förståelse.
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon