Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen lärde mig det, så det här får bli min verklighet

Och när man tror att livet är som den historia man skrev när man var liten
duvet
på det där rosaglittriga pappret med en penna likt prinsessan man skapade i sina drömmar,
då man försökte förverkliga den,
ännu mer
men ändå glider man ifrån den,

mer & mer


och tillsist står man där,
ensam och övergiven


men det orkar man inte insé,
eftersom att man är för självupptagen
med rakblad, cigg & droger
& inom sig

så vet man inte att självdustrektiv kan såra andra i omgivningen
(för det läste man inte i skolan)




Fri vers av div-lilly
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 17:20



Bookmark and Share


  Just Emotions
känner så väl igen det du skriver.. otroligt bra!!! applåd*
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly