Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen själ

Vindens drömmar svävar

nära solstrålars beröring

mot frusen själ.

Låt vingar ses från ovan

mot nyfunnen värld.

Där friheten öppnas

för vingfrusen själ.




Fri vers av Lindizz
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-23 16:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Må den vingfrusna själen finna ny värld..fint
2007-10-23

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-10-23

  Just Emotions
vackert o svävande.. känns lätt som luft
2007-10-23

  Lasseman VIP
Åh! ja kort och gott!.. och såå vackert skrivet! applådis
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz