Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor från Venus, Men ifrån Mars.

Ibland känner jag mig så
Eftertänksam
Nästan misstänksam

Jag undrar vad Han egentligen vill med mig
Jag backar undan,
och ställer mig i ett hörn
För att bara tittar på
När tiden sakta smiter förbi

När jag tillslut kommer på
att jag har stått där
I en halvtimme
En timme
Och inte kommit fram till någonting
För det går inte att förutspå
Tankarna i Hans huvud
Eller någon ledtråd i Hans kroppsspråk

Sen inser jag att
Kvinnor faktiskt är i från Venus
Och men uppfödda på Mars
Vi talar helt olika språk




Fri vers av Anno
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 17:26



Bookmark and Share


  Tini Tut
Japp så är det.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno