Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbolls- player

Hora, slampa och fitta
Det är vad dom skulle kalla mig
Om jag spelade fotboll med någons hjärta
Sparka och dribbla
Men aldrig göra något mål
Men du klarar dig alltid
Undan all kritik
Fasten du gör precis
Det




Fri vers av Anno
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 18:20



Bookmark and Share


  Just Emotions
hm.. ja tänk hur en del kan bete sig hur som hels!! tänkvärd text...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno