Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma säger man ska sova utan trosor för att lufta sitt kön

låta det andas


och du hjälper till
med mun mot mun metoden




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 22:04



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härligt frigjort !!
2007-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt befriande!!//B
2007-11-08

    StGeorge
Vilket perspektivbyte!
Upplyftande att läsa en sexskildring som varken är brutalrealistisk eller tant-snusk-romantiserande.
2007-10-31

    bedragare
avancerat!
2007-10-31

  Hans w-art Westlund VIP
läppkyssar
2007-10-25

  Sideshow Bob
yeah!

Ibland är det nödvändigt med livsuppehållande åtgärder.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious