Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diagonal tro


viskningen över gapet
söker sig rätt över
huvudtaget ingenting

och förgriper sig
på vidvinkeln
som skär genom
universums olika grader

den breder ut sig
i alla hörn
likt ekot i en vilsen rymd

sorlet avslöjar
den påstådda minnesbilden
som en urlakad beskrivning
av ett konstant flimmer

och söker den minsta
gemensamma sträckan
på meningen






Fri vers av alfa VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-24 10:37



Bookmark and Share


  sister mary
\"söker den minsta
gemensamma sträckan
på meningen\"

Snygg livssentens!
2007-10-25

  Ms Lovecraft
Oh, sista stycket! Du är bra, mannen!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén