Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget

 

Livet sakta ebbar ut
bortom alla tvivlande hinder
möter vi ny morgondag
det gamla har tagit slut

kläng dig icke fast
vid gammal död
det suger livsandarna
och vad är det till tröst
där bortom andas redan
något annat




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-24 14:15



Bookmark and Share


  Patrick K
kort och bra! Me like!
2007-10-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så otroligt bra sagt!
2007-10-25

  DanSan
******************************

Jepp släppa taget är en bra medicin
när man tycker att att livet stannat
upp . . . Man ska leva fullt ut men med
med omtanke och kärlek till livet!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

******************************
2007-10-24

  isabel louise
fint skrivet!
2007-10-24

  Björn Karlsson
Fantastisk lyrik
som får livet att lyfta
2007-10-24

    Lindizz
Levnadskloka ord, om att blicka framåt mot ny dag och lämna det gamla bakom sig. Fint skrivet.
2007-10-24

  devilsangel
Just precis..möt morgondagen med nya möjligheter och se inte bakåt på det som varit. Bra skrivet!
2007-10-24

  Mats Henricson
Visdomsord, man ska låta det gamla vara och blicka framåt även om det inte alltid är så lätt.........
2007-10-24

    Maria Malm
Visst kommer det en ny morgondag. Klokt göra sig av med sånt som drar mycket energi.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund