Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diagonal

sammansvetsat
det här är
mer som värme och
statisk elektricitet
som handlingsförlamade
ansikten och
höstsamhet i oktober
fotsteg som gömmer hela mil
och boulevarder i ditt hår

finns något stort och tungt
emellan
det finns isberg i mina ögon

en stor klump i halsen




Övriga genrer av andreawolf
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 17:15



Bookmark and Share


  Freya
du gör det sådär fantastiskt bra igen ju. det är något med dina ord. med din ordföljd och med allt det där som gör det så nedrans poetiskt och inte alls smetigt. utan bara rakt rakt på och så jävla bra.
2007-10-31

    inmeddiginålsögatkamel
\"höstsamhet i oktober\"
aaaaaaaaaaaaah!
Detta kommer bli mitt nya favorituttryck från och med nu. Om det får de? :)
Puss på dig ditt fina höstbarn<3
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf