Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INSIKT- WIKIPEDIA Insikt kan syfta på: Ett annat ord för ingivelse, klarsynthet och ev. förståelse En publikation från Luftfartsverket Ett mindre skivbolag som mestadels släpper black metal En tidskrift från riksföreningen mot ätstörningar ab-


Emellertid


imbecill
utan deras koldioxid i din riktning
utan domännamnet skapat av restprodukterna
utan dina höftben som letat sig in i din hjärna och skapat
just
ingenting
skulle du vara en sten som fastnat i deras skosulor
en insekt i ögat

tinget
eller inget ting





precis som om han vore
en insekt under deras kängor




den här dimensionen erbjuder sällan någonting av värde





emellertid
mellanting
ett likamed

och före detta.




Fri vers av andreawolf
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf