Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig...

Du har alltid funnits där,
som en osynlig skugga.
Jag märkte inte hur otroligt mycket
du betydde för mig
förrän du försvann.
Och nu får jag aldrig chansen,
att låta dig få veta.




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 19:41



Bookmark and Share


    Cammo
åh, det gör ont. Det är så synd att man alltid ska upptäcka sådant när det är för sent
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen