Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålar i själen är svåra att få loss

Hon sitter ensam
tårarna rinner i strila strömmar
nerför hennes kinder.
Deras kommentarer gör ont
de sticker som nålar inom henne.
De där nålarna sitter fast
i hennes själ.
Tills någon drar ut dem.
Nålar i själen
försvinner inte lätt.
De försvinner med kärlek,
kärlek och vänskap
är det enda som hjälper
mot envisa nålar i själen.




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 16:51



Bookmark and Share


    Issand.
inga andra fingrar än kärlekens är tillräckligt starka

fint (:
och tänkvärt med
2008-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Det är sant.
Och att man håller sig undan från igelkottarna.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen