Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Kalla kårar kryper längs min ryggrad
rädslan sprider sig genom kroppen
Jag skriker på hjälp
utan resultat
Många hör
men ingen vågar göra något
INGEN vågar ta ett steg fram
och fråga vad som hänt
Jag sitter där
och tynar sakta men säkert bort
bort ur folks minnen
Lämnad ensam
av fega individer




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen