Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brutet löfte

Du fanns där varje dag
och lovade att alltid lyssna.
Men när jag väl behövde dig,
sa du åt mig att gå.
Varför bröt du löftet…?




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 17:14



Bookmark and Share


    Cammo
Fin text. jag känner igen mig
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen