Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek

Jag har gått i år och dar
och väntat på någon
som mitt hjärta brytt sig om
När jag äntligen fann detta
förblir den obesvarad
Varför




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen