Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bur av tonat glas

En bur av tonat glas
omöjlig att ta sig ur.
Man kan se ut
men andra kan inte se in.
De pratar inte med en,
vägrar att ens försöka se in
i en bur av tonat glas.




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 418 gånger
Publicerad 2008-02-28 06:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skönt att slippa insyn.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen