Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick

Du gav mig en blick,
som förklarade allt.
Det enda som fanns inom dig
Var kyla och hat.
Du älskade mig inte.
Trots att du sa det,
jag trodde på dig
och det skulle jag inte ha gjort.




Fri vers av Smurvelmurvelsmurfen
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 10:06



Bookmark and Share


    Laero
Vackra ord. Jag gillar den.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Smurvelmurvelsmurfen