Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind fågel


En blind fågel
svävar på okänd himmel

den låter vindarna
bestämma dess riktning

den saknar mål
dess vingar darrar

för den vet att när som helst
kommer den att slungas

mot ett berg
eller den torra marken




Fri vers av Ken Taurus
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-10-24 21:46



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag får en realistisk känsla av den här, som att det händer på riktigt.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus