Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Bakom Guds ögon finns kanske annat ljus.\" - Mina Loy


Worst Case Scenario

Jag skulle aldrig drömma om att beskriva dig
i stora begrepp, för stora
som kläder som ramlar av
jag skulle beskriva dig i drömmar för dig
att drömma, medan du sover och jag
dricker kaffe och möblerar om
Beskrivning; cigarettrök, ser ut
som forntidens andar
gudar för oss som bara kan drömma
vår egen verklighet, gömda
bakom skitigt glas
Inga stora begrepp, bara petitesser
och så har jag alltid gått till väga
när jag förlorat dig




Fri vers av MMo
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-24 23:55



Bookmark and Share


  Linus Nilsson
Det finns någonting i den här som dikten, något
som får mig att läsa den många gånger och den gör mig nyfiken.. förvirrad och jag vet inte vad, men det är bra skrivet!

Det är jag helt säker på.

Vem är Mina Loy?

:)
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo