Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en framgång i sorgen.......


Jag sade \"På återseende\"

I natt vaknade jag bara en gång

tankarna på min älskade fanns förstås där

men lika tvärt som jag nådde medvetandet

sjönk jag tillbaka i sömnen igen, leende

det är skönt att veta att vi är ett med varandra ändå

Fast han är i himmelen, och jag var den som måste ta adjö

För jag sade inte adjö, jag sa på återseende!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP