Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan



Hon önskade att fösynen
ville skingra nattens dimmor

snart skulle hon vara där ute i dimman

händerna höll hårt i varandra
och hennes friska viskade förtroligt;


Var inte rädd
jag hjälper dig



leendet spred sig
och för en gång skull
kände hon att hon litade på sitt friska




Övriga genrer av Bim
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 09:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken tröstedikt...
att det inom oss går att finna den
som kan trösta oss

någon som alltid
är oss nära
2007-10-26

  Lilla My* VIP
Hav förtröstan**
Fint skrivet..tycker om det där med händerna...
\"händerna höll hårt i varandra
och hennes friska viskade förtroligt\"
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim