Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från skånsk mylla till sveas norra knopp är vi på skärmen väldigt nära...


Flörtar jag med dig nu ?

blir bjuden på resor
i fantasirymd
bokstäver som teasar
mitt sinne

du ger mig bröst
förvirrar om köttets lust
hyllar intellekt
bakom immiga glas

resan till uppskattning
bekräftelsens strand
viskar små runda ord
febertopp i knopp

avklädd utlämnad
inträngd rot i
dagglik dal
tankar aldrig tänkta

undrar du....




Fri vers av fillatelli
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 12:39



Bookmark and Share


    Nattviol
å alla undrar...
flörtar han med mig eller...???

skönt skriven med ord som
lämnar tid för tankar i
mellanrummen!

e du en go gubbe du???
2007-10-25

    ej medlem längre
snyggt :D
2007-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Du flörtar med mig..*blink* *blink*
Det här var bra, vännen!!
//B
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli