ingen aning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen aning




compass; bellybutton



jag sänker åter mitt bäcken

och snyltarna dras
vid näsan längs en outtalad
rädsla för det uppenbara

klockorna i rådhusen
klämtar marseillaisen

medan småpigorna springer
gatlopp i högklackade träskor

sugs den sista musten
ur magtrakten
och jag ser ner på dem
som tagit sig upp
mot finalen

som förvandlas till en oavgjord vinst
när hemmalaget simmar
medsols genom din urtavla






















Fri vers av alfa VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-25 13:59



Bookmark and Share


  lyckeli
förälskad i en rubrik...är det tillåtet att bli? Sunt? Om
inte är jag mer än gärna otillåtet osund.
2008-10-19

  Sanningsägaren VIP
dali
2007-10-25

  Daniel_78 VIP
skrattar lite,

åt titlen,
åt ingressen,
åt den underara slutraden

wunderbar
2007-10-25

  Per Teofilusson
vilka bilder! tid o rum spränges
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén