Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALFAPETTING

Ibland
önskar jag
att dikt
var som alfapet
vi lägger
och flätar ord
in i varandras

Det spelar ingen roll
vem som vinner....




Men nu har du vunnit tre
gånger i rad

Nu är det min tur!!

Hoppas jag.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-26 14:15



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Alfapetting, höjer med Knack eller en Texas, fan kan jag om Bokstäver liksom..Insats, och vilka är med?
2007-10-26

  Catrin
Rubriken var rolig!
vinner, asch tror inte det!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth