Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarstugan och vinterkanten


ibland kommer ljuset underifrån
ibland hörs det underförstådda
ibland lossar isen skruvarna så
de mot marken huvudlöst falla

ibland ligger jag inne med ett
kontrollbehov jag inte kan tygla

då kan jag sätta mig på en stol
intill en öppning med fri sikt
medan mina tankar guppar iväg
på en glad liten gul badanka








Fri vers av alfa VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 12:06



Bookmark and Share


  sister mary
Snitsig vändning mellan det filosofiska i början och det konkret enkla i slutet!
2007-10-27

  Cris
Tjillevipp!!! vilken underbar liten text. Jag följer genast med i den.. **
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén