Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka att få börja andas efter lång plåga,Att få känna sitt eget värde igen.


Dögrävarn!

Kampen är över
Du är så död

Mentalt DÖD

Jag sörjer inte
jag är Glad

GLad

GLAd

GLAD för MITT liv
FÖR ALLT SOM VAR MITT
innan du kom och förstörde allt

SKÅL!!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-10-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans