Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör om det rimmet, den som kan!


Reflexion vid läsning av Svenska Dagbladet

I Svenskan finns det kryp, typ Skytte
Som ägnar sig åt, typ, krypskytte




Övriga genrer av papillon
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-10-28 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon