Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå



Känslan som fanns var

dyster och tung

Hon hade svårt att nå sitt lugn

Tankarna spretade ensamma

och utan mål

Hon ville vara

färgglad och sorglös,

men var hon än letade

var det bara det grå

som lät sig bli funnet.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 579 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-28 17:29



Bookmark and Share


  genni VIP
söndagar brukar vara gråa .....vackert fångat...
2008-05-04

    Cavlanche
Som vanligt, så känslostarkt, du berör (Torsten från Lund).
2008-02-17

    Deadhead
Känns sorglig och dyster. Allt i motsats till vad du är.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi