http://www.helsingborgsstadsteater.se/templates/
StandardPage.aspx?id=32722&epslanguage=S" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'onådd' och 'alfa' medverkar med många andra. kom förbi och njut.
http://www.helsingborgsstadsteater.se/templates/
StandardPage.aspx?id=32722&epslanguage=S



teater



jag utsöndrar
ett ohörbart läte

droppar av adrenalin
låter mig falla ut
i beskrivande gester och
välregisserade ord

luften tar plats under mig
och jag lyfter
bortom makten







Fri vers av alfa VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 18:25



Bookmark and Share


  Anna Frölander
starkt och snyggt beskrivet, ett tillstånd utöver det vanliga, allt är nära, allt blir tydligare... Slutraderna är grymma och jag vet precis hur:

/luften tar plats under mig
och jag lyfter
bortom makten/
2007-10-28

  Sanningsägaren VIP
kommer
2007-10-28

  sister mary
\"luften tar plats under mig
och jag lyfter
bortom makten\"

underbar beskrivning av en lyckad performance
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén