Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett foto

åter igen
görs
det förflutna
levande

berör

en dörr öppnas
till ett rum
ej besökt
på länge

välkända ansikten

ett ögonblick
är jag där




Fri vers av Anders P VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-05-02 10:22



Bookmark and Share


  kath
att plötsligt befinna sig i ett rum, en tid, förfluten och känna sig där, är en speciell upplevelse och ger tankar om tidens olika lager...fint
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP