Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se också våra andra produkter som el-generatorn Zeus och uggleholken Athena


Till gympasko devalverad segergudinna

Gud, vad snygg hon är, fy fan vad fin! Kraften i rörelsen, de höjda vingarna, marmortygets veck...
Vem fan menar du, jaså hon på bilden, ja hon är jävligt fin.... Najk från Samothrake




Övriga genrer av papillon
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-10-29 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon