Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sista gången.

Nu har jag lämnat dig och det är för gott,
jag insåg att det du gjorde mot mig var ett brott.
Trots att jag försökt så många gånger förr,
lyckades jag aldrig gå ut från din dörr.

Du vet vad du gjorde och att det var fel,
I ditt liv var jag bara en obetydlig del.
Det var inte det lättaste att göra på ditt sätt,
hur jag än gjorde var det helt enkelt inte rätt.

När du sa att du älskade mig vet jag att du ljög,
nog var det tur att jag ändå til sex dög.
Kanske visste du inte alls vad kärlek var,
hur kunde du då veta på vilken smärta jag bar.

Jag kände en dag att det fick vara nog,
tröttnade på hur delar av mig dog.
Men nu är det slut mellan oss och det här är mitt farväl,
jag orkar bara inte med ännu ett gräl..




Fri vers av Elin?
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hör att diktjaget har självrespekt och det lyfter jag på hatten för! Fint skriver med bra rim och viktigt innehåll...
Börjar man läsa vill man inte sluta...
Strålande!
2007-11-05

  Patrick K
stark text och bra rim, fint.
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?