Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla som kom i längtan till havet.

jag sitter och tänker på hur
underbart allt kan vara..

jag stående på en strand
vinden tar i och vågorna
slår upp och en fågel ger ett
skri från himmelens
blåa sky..

när jag står där, och
slappnar av i min kropp
jag sluter ögonen och
låter allt komma till mig
jag känner, vindens klapp
mot kinden,jag känner
havets doft i min näsa.
och fågelns skri tillsammans
med havets brus och vindens
prassel i träden blir till
musik i mina öron.

när man känner hur allt
omkring en kan få varje bit
inom sig att leva.
så känner man att allt
är ett med varandra..




Fri vers av Ellan
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 18:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"när man känner hur allt
omkring en kan få varje bit
inom sig att leva.
så känner man att allt
är ett med varandra.."
Bra skrivet!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan